0 0
Katalog proizvoda
Izbornik

Profesionalni kupci

Pronađite u Gnijezdu baš ono što vam treba za vaš najnoviji projekt

Pronađite inspiraciju na našim stranicama

Osim privatnih prostora, proizvodima iz asortimana brandova koje možete pronaći u Gnijezdu uređeni su i mnogi komercijalni i javni prostori poput restorana, kafića, hotela, trgovina ili poslovnih ureda. Bez obzira na to radi li se o namještaju, rasvjeti, tepisima ili dekorativnim dodatcima, sigurni smo da ćete u Gnijezdu pronaći upravo ono što vam treba za vaš najnoviji projekt. Svi naši dobavljači većinu asortimana stalno drže na skladištu pa vam za svaku narudžbu možemo osigurati brzu isporuku, a time i realizaciju vašeg projekta. Pregledajte našu ponudu u svim kategorijama i ponudite svojim klijentima originalni i jedinstveni dizajn koji će ih oduševiti!

Iskoristite pogodnosti koje nudimo profesionalcima

Upišite svoje podatke u donji obrazac i uvrstit ćemo vas u svoju bazu profesionalnih partnera, čime ostvarujete mogućnost pristupa dodatnim materijalima, velikoj bazi fotografija i 2D/3D modela te, naravno, atraktivnim financijskim uvjetima i rabatima u ovisnosti o veličini projekta. Preuzmite naše cjenike, informirajte se o proizvodima na našim stranicama, a za sve dodatne informacije i dogovore u vezi s vašim projektima slobodno nam se obratite ili nas posjetite u našem showroomu. Očekujemo vas!

Preuzimanje cjenika

Upišite svoje podatke za preuzimanje cjenika

* obvezna polja

Nakon što upišete svoje podatke u obrazac za preuzimanje cjenika, na e-mail ćemo vam poslati link za preuzimanje cjenika. Kataloge u PDF formatu možete preuzeti ovdje. Za sve dodatne informacije slobodno nam se obratite.

Prijavite se na newsletter i pratite što je novo u Gnijezdu

Qbic hotel London Zuiver Muscle podne svjetiljke i stolci Back to school
Hotel V Amsterdam Zuiver Retro '70 svjetiljke
Hotel Terminal Neige Zuiver and Dutchbone
Hotel Terminal Neige Dutchbone Mini Bar stolci