0 0
Katalog proizvoda
Izbornik

Veliki uspjeh Zuivera!

Zuiver proglašen najboljom tvrtkom sjeverne Nizozemske u 2016. godini

Objavljeno: 02.01.2017

Jeste li znali da je Zuiver proglašen najboljom tvrtkom nizozemske regije Zaan u 2015. godini i najboljom tvrtkom cijele sjeverne Nizozemske u 2016. godini?

Ovdje vam donosimo nekoliko činjenica za bolje upoznavanje s tom nizozemskom regijom:

Regija se nalazi na sjeverozapadu Nizozemske i ima populaciju od 2,8 miljuna stanovnika, od ukupno 17 miljuna stanovnika u Nizozemskoj. U njoj se nalazi više od 1,2 miljuna kućanstava i oko 1600 trgovina za opremanje doma. Sjeverna Nizozemska ima 3 milijuna bicikala, 158 autentičnih mlinova s vjetrenjačama, 260 kilometara morske obale (Sjeverno more), više od 5,2 milijuna turista na godinu i 1 Zuiver!

 


 

Regija Zaan, rodno mjesto poznatih kompanija

Zaan regija u kojoj se nalazi Zuiver dio je veće regije Sjeverna Nizozemska i najstarije je europsko industrijsko područje gdje su nastale neke od najpoznatijih nizozemskih kompanija - Verkade (poznati po ukusnim biskvitima i čokoladama), Cacao de Zaan (poznati po vrućoj čokoladi), Duyvis (najpoznatije nizozemske grickalice) i Ahold (lanac supermarketa).

Stare industrijske zgrade u kojima su ove kompanije nekada imale svoju proizvodnju danas se pretvaraju u prekrasne poslovne ili stambene prostore. Dobar je primjer Verskade – delikatesni supermarket i coffee shop otvoren u napuštenoj tvornici Verkade. 

 

Coffee Shop Verskade uređen Zuiverovim visećim svjetiljkama Mora S Black i Copper 

 

Regija otvorenih i poduzetnih ljudi

Najveći grad regije Zaan je Zaandam, rodni grad Zuivera i sva četiri njegova suvlasnika – Caroline, Arjena, Jaapa i Richarda. Ljudi rođeni u Zaandamu nazivaju se 'Zaankanters', a odlikuje ih jednostavnost, otvorenost te poduzetan i inovativan duh. To je uostalom bio jedan od glavnih razloga zašto je upravo Zuiver odabran kao najbolja tvrtka sjeverne Nizozemske jer je žiri bio impresioniran brzinom rasta tvrtke te originalnim nizozemskim dizajnom.

Gradonačelnik Zaandama na dodjeli nagrada je rekao: „Tko ne bi volio raditi za tvrtku gdje praktično sjediš u showroomu sa svim svojim kolegama radeći na rastu tako posebnog brenda koji igra važnu ulogu na nizozemskom, ali i na europskom i svjetskom tržištu uređenja interijera.“

 

Originalni nizozemski dizajn: stolac Albert Kuip (lijevo) i podna svjetiljka Let-it-be (desno)

 

Pošalji prijatelju na e-mail

Prijavite se na newsletter i pratite što je novo u Gnijezdu

Qbic hotel London Zuiver Muscle podne svjetiljke i stolci Back to school
Hotel V Amsterdam Zuiver Retro '70 svjetiljke
Hotel Terminal Neige Zuiver and Dutchbone
Hotel Terminal Neige Dutchbone Mini Bar stolci
Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. U skladu s novom Općom uredbom o zaštiti podataka ažurirali smo svoje Uvjete kupnje.

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih mrežnih stranica, katkad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.

Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

 

Postavke o kolačićima možete urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitajte u Pravilima o korištenju kolačića.

Google maps
Facebook messenger (like page)
Live chat
Elastic

Google tag manager
Google analytics
Google ecommerce
Facebook pixel